La música de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà tanca les nits musicals d’estiu de Santa Pau

Aquest dissabte al vespre s’ha acabat el segon cicle de concerts d’estiu de Santa Pau, a la Garrotxa. Ho ha fet la música de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, dirigida per Carles Coll, que a partir de les 10 del vespre ha ofert el seu recital ‘Música Catalana? Sí, gràcies’.

Santa Pau va començar l’any passat un cicle de concerts d’estiu, que van anomenar Nits Musicals i que va tenir una molt bona acollida per part del públic. Tant va ser l’èxit de la proposta, que enguany se n’ha fet una segona edició que es va cloure ahir al vespre a la placeta dels Valls, just sota el castell de la vila. Així, s’ha tornat a complir l’objectiu d’oferir bona música en un entorn privilegiat i ja mira cap a la tercera edició.

 

Aquesta segona edició de les Nits Musicals s’ha tornat a caracteritzar per oferir tot tipus de música: l’Esbart Olot hi va portar el folk i la dansa tradicional, La Fàbrica de Lied, una música d’ambient, així com ho va fer Jacob Cardover. Finalment, ahir la música catalana versionada per una orquestra petita de corda, va ser la que va posar el punt i final a aquest cicle de concerts, perfecte per celebrar les vesprades fresques d’estiu al nucli medieval de Santa Pau.