La Bohèmia Camerata trasllada als olotins al passat amb una barreja de melodies medievals i contemporànies

Ahir el Parc Nou d’Olot va tornar a viure un vespre de música. En aquesta ocasió va anar a càrrec de Pedro Burruezo i la Bohèmia Camerata que van sorprendre al públic assistent amb una barreja de melodies medievals i contemporànies.

L’espectacle ‘Misticíssimus’ va arribar a Olot ahir al vespre de la mà de Pedro Burruezo i la Bohèmia Camerata en format de quartet. Després d’haver fet ruta per Espanya i altres països, com Turquia, les seves melodies medievals interpretades des d’una perspectiva contemporània i trencadora van sorprendre el públic olotí, en un entorn únic, com és el parc nou d’Olot. Així els assistents ahir al Parc Nou d’Olot es van traslladar al passat, a Al Andalus o a la Catalunya Jueva amb un espectacle multilingüe amb temes cantats en català, castellà antic i modern, àrab clàssic i italià.