El Club Natació Castellfollit guanya la Copa Pirineus i la Challenge David Moner

Durant la darrera setmana han finalitzat la Challenge David Moner i la Copa Pirineus de natació, on competeixen els clubs que no disposen de piscina coberta. El Club Natació Castellfollit ha estat el guanyador de les dues competicions, davant un rival potent com el Besalú.

Dissabte es va disputar la darrera jornada de la Copa Pirineus a Castellfollit de la Roca, i el club amfitrió, el Club Natació Castellfollit, va aconseguir celebrar el títol de campió davant els seus veïns. La seixantena de nedadors entrenats per Sergi Vivet es va imposar al Club Natació Besalú per 438 punts, tot i la rivalitat que han mantingut al llarg de les diferents jornades. El Santjoanenc, per la seva banda, va acabar en sisena posició. Així, el club de Castellfollit segueix dominant amb mà de ferro una competició que guanya de forma consecutiva des del 2005.

L’altre competició que disputen els clubs amb piscina descoberta de la Demarcació de Girona és la Challenge David Moner. El Castellfollit també es va imposar al Besalú en aquesta copa, per poc més d’un centenar de punts de diferència. Des del club es celebra l’impuls de la base, que aconsegueix retenir el títol des del 2013, quan va succeir els besaluencs al palmarès.

Fins a finals d’estiu encara queden dues competicions pels clubs de la demarcació amb piscina descoberta: són el ‘Nedador Complet’, que es disputarà el 20 d’agost a Santa Coloma de Farners, i el ‘Critèrium provincial’, el dia 27 a la Jonquera.