El Figueres elimina l’Olot de la Copa Catalunya a la tanda de penals

La Unió Esportiva Olot va perdre davant el Figueres a la tanda de penals després d’empatar a 2 en el marcador, i queda eliminada de la Copa Catalunya. Ahir a l’Estadi Municipal de Vilatenim els homes de Ramon Maria Calderé es van imposar a la Unió Esportiva Figueres sobre el terreny de joc en la primera meitat: una mostra n’és el marcador, que al descans era de 1 a 2 favorable als olotins, gràcies a dos gols de Marc Mas. El gol dels empordanesos va venir de les mans de Revert a les acaballes de la primera meitat. A la segona meitat el Figueres va saber contrarestar la situació i in extremis va empatar el partit. A la tanda de penals els garrotxins només van poder marcar un gol obra d’Escudero; en canvi els figuerencs van marcar tres gols provocant la derrota i l’eliminació de la Unió Esportiva Olot de la Copa Catalunya.