En les tres campanyes de donació de Sang d’aquest cap de setmana a la Garrotxa s’han recollit 266 bosses

Han estat 266 persones les que, al llarg d’aquest cap de setmana han anat a donar sang en alguna de les jornades de donació que s’han organitzat a la Garrotxa. Aquesta és una dada que la delegació de donants de sang de la Garrotxa valora molt positivament i més tenint en compte que a l’estiu, amb les vacances, les donacions baixen mentre que la necessitat de fer transfusions de sang als hospitals es manté. En la donació d’ahir a Besalú es van ser 53 persones les que es van anar a donar sang al Centre d’Atenció Primària de la vila comtal. A Olot, en les dues jornades de donació que s’han fet a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’han recollit 213 bosses, aquesta xifra és una mica més baixa que la de l’any passat, dues donacions menys. En la jornada de donació del divendres van donar sang 67 persones mentre que dissabte ho van fer 146. Aquesta tarda encara es celebra una altra jornada de donació de sang a Olot, al Casal del Pla de Dalt, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre.

 

 

x