Dinou garrotxins han solucionat els seus problemes de visió gràcies a Òptica Fluvià i Creu Roja Garrotxa

Dinou garrotxins, dels quals quatre són infants, ja han pogut posar sol·lució als seus problemes de visió gràcies a la col·laboració entre Creu Roja Garrotxa i Òptica Fluvià. Totes dues s’han adherit a un conveni entre la Fundació Visión y Vida i el Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya per ajudar a persones sense recursos.

Ja fa dos mesos que Òptica Fluvià i la Creu Roja de la Garrotxa treballen conjuntament per ajudar a famílies sense ingressos que no poden pagar-se unes ulleres. Aquesta iniciativa solidària sorgeix d’un conveni que van signar a principis del 2015 el Col·legi d’Òptics i Optometristes de Catalunya i la Fundació Visión y Vida, que treballa per millorar la salut de les persones.

És Creu Roja Garrotxa qui centralitza les demandes i deriva els casos de més necessitat a Òptica Fluvià, que és l’única empresa de la comarca que s’ha afegit a aquest acord i una de les dues que ho han fet a la demarcació de Girona.