Ja estan obertes les inscripcions a la 8a Volta pels Volcans d’Olot

Enguany la 8a edició de la popular Volta pels volcans d’Olot tindrà lloc el 25 de setembre i recorrerà 4 volcans emblemàtics de la capital garrotxina, com per exemple el volcà Montsacopa o el Bisaroques. La cursa tindrà una distància de 13 km amb poc més de 400 m de desnivell.

El proper 25 de setembre a partir de les 10 del matí es celebrarà la 8a edició de ‘la Volta pels volcans d’Olot’, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot. Passarà per quatre volcans emblemàtics de la capital garrotxina: el volcà Montsacopa, la Garrinada, el Bisaroques i el Montolivet, en un recorregut de 13 km amb  420 metres de desnivell. També hi haurà categoria infantil, que constarà d’un recorregut de 2 km i començarà a un quart de deu del matí.

La cursa va agafar importància l’any passat amb la participació de la famosa atleta d’ultrafons Núria Picas. Enguany per tal d’incentivar la participació s’obsequiarà el primer i la primera en arribar al volcà Montsacopa, tot i que tothom que participi també s’emportarà un record. Eduard Baquer i Sofia Garcia intentaran revalidar el títol cadascú en la seva categoria.

Les inscripcions ja es poden fer a través de la pàgina web del Centre Excursionista d’Olot i depenent de l’antel·lació amb la que s’efectuï la inscripció el preu serà diferent.

També hi ha l’opció d’apuntar-se a la cursa de forma presencial al local del CEO de 7 a 9 del vespre del 23 al 25 de setembre.

Notícies relacionades:

Eduard Baquer i Sofia García s’imposen a la 7a Volta als Volcans d’Olot, on també hi ha participat la corredora d’Ultra Trails Núria Picas

x