Les Tures avancen la trobada anual per preparar el pregó de les festes d’Olot

La trobada de Tures d’Olot i la Garrotxa s’ha avançat enguany. Aquest col·lectiu serà l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major de la capital garrotxina i per poder-lo preparar amb temps han decidit celebrar la trobada abans de l’habitual.

Habitualment la trobada de dones i noies garrotxines que es diuen Tura es feia a Olot la darrera setmana d’agost, just abans de les Festes del Tura, enguany però han decidit avançar aquest esdeveniment. I és que aquestes festes seran elles les encarregades de fer el pregó, un reconeixement que els ha fet molta il·lusió

La trobada es farà aquest divendres, 12 d’agost. Hi poden assistir totes les Tures, Maries del Tura o Turines veïnes d’Olot i de qualsevol altre municipi de la comarca. Es trobaran a les 9 del vespre a la Plaça Major d’Olot per fer la fotografia de grup i tot seguit aniran a sopar. Aquesta serà la quarta edició d’una trobada que van impulsar dues veïnes d’Olot per reivindicar el nom de la Patrona de la ciutat i intentar que més persones l’escullin per a les seves filles.

Notícies relacionades:

Les Tures seran les encarregades de llegir el pregó 2016 de Festes en honor a la singularitat del seu nom

Una trentena de dones, noies i nenes es reuneixen en la tercera trobada de Tures

x