‘Màgia a les places’ acaba amb l’actuació del mag garrotxí Nani

La primera edició del cicle ‘Màgia a les places’ va arribar ahir a la seva fi amb l’actuació del Mag Nani, impulsor de l’activitat. La pluja va traslladar l’acte a l’Hospici però tot i així va tenir molt bona resposta per part d’un públic d’allò més participatiu.

‘Màgia a les places’ és una de les novetats d’enguany de la Cua del Drac, impulsada pel mag garrotxí Nani que ahir va ser l’encarregat de cloure el cicle després de 4 dimarts omplint de màgia les places olotines. L’actuació es va traslladar de la plaça Pia Almoina a l’Hospici degut a la pluja, però això no va impedir que més de 150 persones gaudissin de l’espectacle. Tres il·lusionistes d’arreu de Catalunya i una maga argentina han acompanyat al Mag Nani en la primera edició d’aquesta activitat familiar que ha apostat per treure la màgia al carrer: Silvana , Enric Magoo i Fèlix Brunet han actuat a la Plaça Major, Plaça Catalunya i la plaça del Carme respectivament. L’organització valora molt positivament totes les actuacions, sobretot per la bona rebuda del públic. El Mag Nani espera que cada vegada més garrotxins s’interessin pel món de la màgia ja que en aquests moments ell és l’únic que s’hi dedica professionalment.

Notícies relacionades:

L’actuació de la il·lusionista Silvana ha inaugurat el nou cicle Màgia a les Places de la Cua del Drac