Montagut comença les obres per plantar gespa natural al seu camp de futbol de terra

Montagut transforma una de les seves instal·lacions esportives: durant aquest mes d’agost es substituirà la superfície del camp de futbol, que passarà de la terra a la gespa natural. Tindrà un cost de 50.000 euros, i per tal d’obtenir fons s’han organitzat diverses activitats, com una campanya de micromecenatge a Tot Suma.

Al llarg del segle XXI la gran majoria dels camps de futbol garrotxins han vist transformada la seva fisonomia per millorar-ne les seves prestacions, i un dels canvis principals ha estat la substitució de la superfície del terreny de joc, passant de la sorra a la gespa natural o artificial. Malgrat això, encara queden dos instal·lacions actives a la comarca que mantenen la terra: són els camps de Castellfollit i de la Montagut. Aquests darrers, però, estan a punt de fer el pas cap a la gespa.

Aquest dimarts s’han posat en marxa les obres per modificar el camp, que tindrà un cost de 50.000 euros, que aportaran la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Montagut i Oix, el Grup de Joves del municipi i la Penya Esportiva Montagut. Per tal d’assolir la seva part, el club de futbol ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Tot Suma, i juntament amb el Grup de Joves organitza diverses activitats durant l’any: tot per aconseguir canviar la superfície a la gespa natural.

En aquests moments el poble viu els partits de quatre equips de futbol: dos formacions de futbol base, el conjunt sènior de 4a Catalana i un equip de veterans que s’estrenarà aquesta temporada. Tots ells esperen que el somni es faci realitat.