El nou cos de vigilants municipals de Besalú i l’oficina d’Atenció Vilatana ja estan a punt per entrar en servei el proper 22 d’agost

El nou cos de vigilants municipals de Besalú ja es gairebé una realitat. Els dos membres que el formaran prendran processió el proper 22 d’agost i a partir de llavors començaran a desenvolupar les seves funcions. La seva seu física serà la nova oficina d’atenció vilatana, que també, ja està preparada per entrar en funcionament.

L’espai annex dels baixos de l’Ajuntament de Besalú és la nova oficina d’atenció vilatana del municipi. Entrarà en funcionament en les properes setmanes, juntament amb el nou cos de vigilants. Aquests s’han creat per millorar la vigilància que hi ha a Besalú i també, per ampliar la sensació de seguretat. El dia 22 els dos vigilants prendran possessió del seu càrrec i començaran a desenvolupar les seves funcions. Prèviament faran un procés de formació amb els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot per establir els mecanismes de col·laboració i coordinació entre els dos cossos. Els vigilants municipals de Besalú tindran la seva seu física en la nova oficina d’atenció vilatana que complirà els mateixos serveis que ofereix l’oficina d’atenció ciutadana de les ciutats. D’aquesta manera es donarà una funcionalitat a aquest espai dels baixos del consistori besaluenc. L’oficina ja està preparada per entrar en funcionament, tan bon punt ho faci el cos de vigilants.

Notícies relacionades:

A partir d’aquest estiu Besalú tindrà un cos de vigilants i una oficina d’atenció vilatana

x