L’olotina Paula Arbós protagonitza la llegenda de Sant Jordi de la Casa de les Punxes de Barcelona

Poc a poc l’actriu olotina Paula Arbós es va fent un lloc en el món de la interpretació. El darrer audiovisual fet públic en el que ha participat és la reproducció de la llegenda de Sant Jordi que es pot veure a la Casa de les Punxes de Barcelona.

Després de més de cent anys tancada al públic, la Casa Terrades de Barcelona, més coneguda com la Casa de les Punxes, de l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch va obrir les seves portes la setmana passada. Ho ha fet molt centrada en la llegenda de Sant Jordi amb un audiovisual que explica la versió anglesa d’aquesta història, en que Sant Jordi i la princesa s’acaben casant. La princesa d’aquesta reproducció és l’actiu olotina Paula Arbós que poc a poc es va fent un lloc en el món de la interpretació.

Van ser tres dies de rodatge en tres indrets diferents, un a plató, un altre al tarragonès, on es va gravar la seqüència de la cova del drac i un tercer dia de rodatge a la Garrotxa. La fageda d’en Jordà és l’escenari idíl·lic d’aquest audiovisual pel casament de Sant Jordi i la Princesa. Per veure el resultat final, els garrotxins s’han de desplaçar a Barcelona i visitar la Casa de les Punxes. L’audiovisual es pot veure al final del recorregut, en la planta noble d’aquest edifici.