Els ‘Tortellinis’ guanyen el concurs de música Joan Trayter de Figueres

El grup garrotxí ‘Tortellinis’ ha guanyat el concurs de música Joan Trayter de Figueres. A més de la dotació econòmica, el premi els permetrà gaudir d’unes sessions de gravació a Musiclan Estudios d’Avinyonet de Puigventós, a l’Alt Empordà. Aquest premi arriba quan la formació està immersa en la gira de presentació del seu darrer disc.

El guanyador del premi Joan Trayter de Figueres és un grup garrotxí: Els Tortellinis. El concurs que recorda la figura de l’empordanès Joan Trayter, busca promocionar a grups musicals novells. Enguany els ‘Tortellinis’ van participar-hi per primera vegada i es van disputar el premi amb les formacions La Bambula, Ërase, Guillem Camós & The Creeps i Amix. Amb la seva victòria, els joves tortellanencs, més enllà de la dotació econòmica, podran gaudir d’unes sessions d’enregistrament de la seva música a Musiclan Estudios d’Avinyonet de Puigventós.

Aquest premi, ha arribat mentre els garrotxins es troben de gira de presentació del seu darrer treball: En un Racó del Món. Un disc i una gira que els està donant moltes satisfaccions.

El seu proper concert és aquest mateix cap de setmana. Actuaran a casa, a Tortellà, en el marc de la Festa Major del municipi. Tocaran a la Plaça del Mercat a 2/4 de 12 de la nit.

x