La Unió Esportiva Olot guanya 0 a 2 a un bon Bosc de Tosca

La Unió Esportiva Olot van guanyar el Bosc de Tosca per 0 a 2. Els locals van posar moltes dificultats a l’equip de Ramon Calderé, que va haver de treballar i esforçar-se més del que s’esperava per endur-se la victòria. Els autors dels gols van ser els centrals Escudero i Banús, tots dos a la segona meitat.

La Unió Esportiva Olot es va plantar sobre el terreny de joc del Bosc de Tosca amb un exgroc a l’onze titular: Sergi Amargant; D’altra banda, el conjunt local també va posar d’inici l’exporter olotí Aleix Prunés, que va quallar una magnífica actuació, com la resta dels seus companys. I és que durant la primera part, els de Ramon Calderé no van ser capaços d’estar encertats per arribar amb claredat al marc contrari, malgrat la diferència de categoria entre els dos equips. Tot i això, Uri Santos va enviar una oportunitat per sobre el travesser quan ho tenia tot de cara per fer el gol. Però el Bosc de Tosca va fer una primera part de mèrit, traient totes les pilotes en curt en la sortida de pilota des del darrere esquivant la pressió dels olotins. Ja a la segona part, l’Olot va jugar amb un ritme més intens, i l’esforç va començar a passar factura als locals. Les ocasions es succeïen i al final va passar el que tothom preveia. Primer Escudero, al minut 61, i després Banús, al 81, van fer els gols dels olotins, que va resoldre el partit gràcies a l’estratègia i a les bones rematades dels seus centrals.
Aquest va ser el penúltim amistós de l’Olot abans d’iniciar la lliga de Tercera Divisió. El proper partit serà el proper dissabte, contra l’Espanyol B a l’Estadi Municipal en el marc del Trofeu Sant Aniol.

 

x