L’ANC i Òmnium organitzen 38 busos per assistir a la manifestació de la Diada a Salt

Un any més, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural organitzen la manifestació de l’11 de setembre, que enguany estarà descentralitzada a diverses ciutats. Als garrotxins els pertoca anar a Salt, i tant l’ANC com Òmnium posen busos a disposició dels interessats en assistir-hi.


Els busos coordinats per l’ANC i Òmnium per assistir a les manifestacions de l’11 de setembre ja són una tradició. Enguany, les delegacions de les dues entitats a la Garrotxa comptaran amb 38 autocars per desplaçar centenars de persones fins a Salt, la seu que correspon als assistents garrotxins. Des de l’ANC s’insisteix que la millor opció per desplaçar-s’hi és el bus i no el vehicle particular, en tant que facilitarà molt la logística de distribució dels vehicles.

Els bitllets d’autobús tindran un cost de 6 euros i es podran comprar a la seu d’Òmnium Garrotxa de dimarts a dijous de les properes setmanes en els horaris habituals. Enguany, les cinc seus distribuïdes per tot Catalunya representen els valors que es vol pel nou país independent.

La manifestació tindrà el punt inicial, com és habitual, en un moment simbòlic, les 17 hores i 14 minuts, a partir del qual, se seguiran els actes diversos relacionats amb la manifestació de la Diada.