La Garrotxa acull el rodatge de la pel·lícula ‘Estiu 1993’ que és el primer llargmetratge de la directora Carla Simón

La Garrotxa acull des de fa més d’un mes el rodatge de la pel·lícula ‘Estiu 1993’, inspirada en la biografia de la seva directora, Carla Simon. Ella, en el seu primer llargmetratge, aposta per retornar a la infantesa i al que ja coneix, per transmetre una història de canvis i d’experiències que li van marcar la vida.

La jove directora de cinema Carla Simón ha decidit apostar pel que li és conegut, per una etapa de la seva vida, la seva infantesa, a l’hora de triar una temàtica del seu primer llargmetratge. L’equip de rodatge està gravant a diverses ubicacions de la Garrotxa com les Preses o Sant Feliu de Pallerols des de principis de juliol. ‘Estiu 1993’ és una pel·lícula que parteix de la mort de la mare d’una nena de 6 anys, i del seu trasllat des de Barcelona fins a la Garrotxa, concretament Les Planes d’Hostoles, on va a viure amb els seus tiets. I una de les temàtiques presents és l’assumpció de la mort i del canvi de vida.

Per interpretar aquest paper, tan complicat, especialment per a una nena de 6 anys, es va fer un càsting a prop d’un miler d’infants. Al llargmetratge, que està produït per Inicia Films i compta amb un pressupost d’uns 800.000 euros, el protagonitzen els actors David Verdaguer i Bruna Cusí.