L’olotí Blai Mallarach encarrila el pas a quarts de final amb la Selecció Espanyola de Waterpolo

L’olotí Blai Mallarach avança amb bon peu als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. La selecció espanyola de waterpolo ha guanyat dos dels tres partits, va golejar a l’actual campiona olímpica, Croàcia, es segona del seu grup i té molt ben encaminada la classificatòria per passar a quarts de finals.

La selecció espanyola de waterpolo, de la que en forma part l’olotí Blai Mallarach, va creixent amb cada partit en els Jocs Olímpics. L’equip va començar amb una derrota contra Itàlia dissabte passat en un partit en el que tot i dominar no van poder superar a la selecció italiana, que va guanyar per 9 gols a 8. Dos dies més tard, els de Blai Mallarach van firmar la seva primera victòria en aquest classificatori. Van fer-ho contra els Estats Units, després d’un emocionant partit, molt tens en el darrer quart, va acabar guanyant Espanya per un gol de diferència, 10 a 9. En el darrer partit, van enfrontar-se a Croàcia, l’actual campiona olímpica.  El resultat final va ser contundent 9 a 4. Blai Mallarach ha jugat en els tres enfrontaments i en el partit contra la selecció americana va marcar un dels gols. Amb aquests tres partits jugats, el combinat espanyol és el segon del seu grup i encarrila el seu camí cap als quarts de finals. El proper partit serà aquesta mateixa matinada ( a 2/4 de 2 hora espanyola) contra França, que en aquests jocs encara no ha conegut la victòria. Finalment el classificatòria s’acabarà diumenge, quan els de Blai Mallarach es veuran les cares amb la selecció nacional de Montenegro. Els quarts de final seran el dimarts 16 i els diputaran els quatre equips amb més puntuació de cada grup.