L’associació ‘La petjada solidària’ que recaptarà fons pels refugiats comença la seva activitat a Tortellà

L’associació Petjada Solidària de Tortellà, a l’Alta Garrotxa, ja està en marxa. Aquest divendres al vespre es va inaugurar el seu local, un espai d’intercanvi on es podran fer donatius diversos que seran per a projectes que treballin directament amb els refugiats. D’aquesta manera, des dels municipis petits també s’intentarà posar un granet de sorra en causes solidàries molt rellevants.

Els municipis petits també volen actuar davant les grans injustícies del món. N’és una prova la inauguració del local de l’associació La Petjada Solidària a Tortellà, que es va fer aquest divendres al vespre, coincidint amb els dies de Festa Major. ‘La petjada solidària’ és una iniciativa que ha sorgit de la CUP del Llierca, però que es desvincula del partit polític i pretén expandir-se a tothom, Així, des de la modèstia del món local, s’intentarà ajudar a oenagés petites que treballin sobre el terreny per ajudar els refugiats, però també a persones en situació de precarietat a nivell local.

Amb notable expectació, es van obrir les portes del local, on s’hi pot anar a adquirir roba i productes de segona mà provinents de la solidaritat popular a canvi de donatius. Funcionarà gràcies a feina de voluntaris i, de fet, s’ha construït i decorat amb materials reciclats i ecològics.

x