Els paradistes d’Olot Antic lamenten la falta de suports per fer conèixer el seu mercat de col·leccionisme

Cada segon dissabte de mes se celebra el mercat d’antiguitats i col·leccionisme Olot Antic, a la plaça del Mig. És un mercat petit i modest, però s’hi poden trobar curiositats i objectes d’un valor decoratiu molt important.

El mercat Olot Antic es celebra cada segon dissabte de mes a la plaça del Mig d’Olot. És una petita aportació dels col·leccionistes i aficionats a les antiguitats cap a la capital garrotxina. El mercat és molt modest, i els qui van a vendre són majoritàriament aficionats, que troben a faltar promoció a l’esdeveniment.

A Olot Antic s’hi poden trobar tot tipus d’antiguitats i objectes per col·leccionar: postals, joguines, claus, cartells, postals, vinils, monedes antigues… Tot i que a la demarcació de Girona hi ha mercats semblants de molta més magnitud, els col·leccionistes garrotxins hi poden trobar objectes únics relacionats amb la història recent de Catalunya, però sobretot, de la seva pròpia comarca.