La UE Olot s’endú el Trofeu Sant Aniol per la mínima (1-0) davant l’Espanyol B

La Unió Esportiva Olot s’ha endut la quarta edició del Trofeu Sant Aniol davant l’Espanyol B. El partit s’ha disputat aquest dissabte i ha acabat amb una victòria dels olotins per la mínima (1-0), gràcies a un gol a la primera part de Dembo. Ha estat l’últim test de pretemporada per als homes de Calderé abans de començar la lliga, dissabte que ve a Ascó.

La Unió Esportiva Olot apunta maneres ja en aquesta pretemporada i ha aixecat la copa del Trofeu Sant Aniol, en un input de bones sensacions abans de començar la lliga. Els homes de Ramon Maria Calderé s’han imposat per 1 a 0 a l’Espanyol B, en un partit amb dues cares. En la primera meitat, la Unió Esportiva Olot ha ofert sensacions molt positives, que s’han culminat amb el gol de Dembo, l’únic del partit, després d’una errada del porter blanc i blau.

En la segona, amb molts canvis per part dels dos equips, els garrotxins han sabut aguantar, i no s’ha vist mal joc, però l’equip s’ha vist sorprès per un Espanyol B que ha estat molt més agressiu. Amb Quintanas sota els pals, que havia entrat per August al descans, l’Olot ha sabut suportar les embestides de l’Espanyol, especialment en els minuts finals de partit, quan l’equip barceloní ha arribat a crear un cert temor. En tot cas, Calderé ha afrontat el matx com els altres de pretemporada: amb provatures de jugadors i sistemes de cares a la competició. La Unió Esportiva Olot començarà la lliga dissabte que ve, viatjant fins a la Ribera d’Ebre per jugar contra l’Ascó.