Marià Clavell comença amb bon peu el Mundial de horseball de Portugal

El jugador de horseball olotí Marià Clavell es troba a Ponte de Lima, Portugal, amb l’objectiu de conquerir l’únic títol que li falta a les seves vitrines, el Mundial. La selecció espanyola va començar ahir amb bon peu la competició derrotant Itàlia per 9 a 7 i té en la selecció francesa, la gran favorita, el seu principal rival a batre en el torneig.

A les vitrines de Marià Clavell només els falta un títol, potser el més important. I durant aquests dies el jugador de horseball olotí està intentant conquistar-lo.

El Mundial es disputa des d’ahir a Ponte de Lima, Portugal, i la selecció espanyola on milita Clavell ha començat la competició amb bon peu. En el debut davant d’Itàlia, Espanya va aconseguir un ajustat i treballat triomf per 9 a 7.

El proper partit es disputarà avui, a les dotze de la nit hora catalana davant l’Argentina, i Marià Clavell intentarà fer un altre pas cap a la fase final, per intentar derrotar el seu gran rival en els darrers Mundials, la selecció francesa, gran favorita i rival a batre per a Espanya.