El waterpolista olotí Blai Mallarach es troba a un pas de lluitar per les medalles olímpiques

El waterpolista olotí Blai Mallarach lluita aquesta tarda per accedir a les semifinals dels Jocs Olímpics de Rio 2016 amb la selecció d’Espanya. El combinat estatal està oferint una molt bona imatge, i Mallarach hi ha contribuït amb tres gols en els diferents partits disputats.

Arriben les eliminatòries decisives per saber si l’olotí Blai Mallarach aconseguirà una medalla als Jocs Olímpics de Rio amb Espanya. Però la dificultat està assegurada: avui el combinat estatal juga els quarts de final de la competició contra Sèrbia, l’actual campiona mundial i favorita a l’or. L’encreuament ha estat una sorpresa: no es preveia de cap manera que els balcànics acabessin la fase de grups a la quarta posició. La imatge oferta per Sèrbia ha estat per sota de l’esperada fins al moment, mentre que Espanya arriba als quarts amb bones sensacions, després d’haver quedat primera del seu quadrant. En els dos últims partits, el combinat estatal va guanyar França per 10 a 4, i ja en la darrera jornada contra Montenegro va empatar a 9 quan cap de les dues seleccions es jugaven res. Pel que fa a l’àmbit individual, Blai Mallarach està quallant un bon paper als Jocs Olímpics: de moment porta tres gols anotats, essent decisiu en la victòria contra Estats Units la setmana passada. Si la selecció espanyola aconsegueix guanyar Sèrbia, arribaria a les semifinals dels Jocs i lluitaria de ple per aconseguir una medalla olímpica.