Les atencions a l’Oficina de Turisme d’Olot han augmentat un 20% durant la primer quinzena d’agost

L’oficina de Turisme d’Olot ha ates 2.806 persones durant la primera quinzena d’agost i l’ocupació als establiments de la ciutat, durant aquest mateix període ha estat gairebé del 85%.

L’oficina de turisme d’Olot ha augmentat les atencions un 20% durant la primera quinzena d’agost, si es compara amb les dades del mateix període de l’any passat. En total s’han atès 2.806 persones. Aquest augment de visitants a l’oficina olotina ja s’havia notat al juliol, amb un 6’1% més d’atencions. Aquest augment s’atribueix a l’increment de turistes d’aquest estiu i també a la nova ubicació de l’Oficina de Turisme d’Olot, més cèntrica. Segons el regidor de promoció d’Olot, Estanis Vayreda, aquestes són les millors dades dels darrers anys i ara es confia que durant tot aquest agost s’arribin a les 4.000 atencions, aproximant-se a les dades de l’any 2012. L’augment de visitants suposa també més ocupació a la capital garrotxina. La primera meitat del mes, els establiments turístics han estat al 83’6% d’ocupació, una xifra que és un 8% superior a la de l’any passat i supera en un 30% l’ocupació obtinguda al 2010. Pel que fa al perfil de visitants, han augmentat les famílies i l’interès és cada vegada més per fer senderisme o ciclotusime.

x