Blai Mallarach queda eliminat dels Jocs Olímpics amb la selecció espanyola en caure derrotats contra Sèrbia (10-7)

Els quarts de final estan essent fatídics per a la delegació espanyola a Rio de Janeiro i per a Blai Mallarach també ho han estat. El waterpolista garrotxí va caure eliminat en aquesta fase ahir davant la totpoderosa Sèrbia (10-7) i s’acomiada de les opcions de medalla en aquesrts Jocs Olímpics. Ara, l’equip espanyol haurà de lluitar per les posicions de la 5a a la 8a plaça. 

Quarts de final són sinònim d’eliminació en moltes disciplines per a la selecció espanyola en aquests Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. I per a les dues seleccions de waterpolo, la masculina i la femenina, han estat fatídics.

Blai Mallarach s’acomiada dels Jocs Olímpics després de fer una fase regular gairebé immaculada amb la selecció espanyola. Precisament el bon paper en aquesta primera part de campionat els va condemnar a enfrontar-se amb una de les grans favorites, la Sèrbia de Filipovic i Mandic, que va fer un paper discret i va quedar emparellada amb la selecció estatal.

El partit no va tenir massa història en els tres primers quarts, en el darrer període Espanya es va anar acostant al marcador, però Mandic va ser el botxí d’una selecció que va despertar del seu somni olímpic a Rio de Janeiro.

Ara, Mallarach i el seu equip hauran de lluitar per la cinquena plaça, en uns partits que ningú té cap ganes de jugar, i acte seguit tornaran a casa, malauradament, sense cap medalla penjada al coll.