Els comerciants valoren fins ara molt positivament les rebaixes d’estiu

Els comerciants d’Olot valoren positivament la campanya de rebaixes d’estiu fins al moment. El bon temps que ha fet durant aquestes setmanes i l’incrementi del turisme estranger han beneficiat el volum de vendes al centre de la ciutat.

El mal temps dels mesos de maig i juny va fer que les rebaixes d’estiu comencessin un xic fluixes, però juliol i aquesta meitat de l’agost han estat uns bons períodes per als comerciants d’Olot. El bon temps, la calor i l’augment del visitant estranger a la Garrotxa han fet millorar el volum de vendes als petits i mitjans comerços, que estan satisfets a falta de pocs dies per al final de les rebaixes d’estiu.

Els dies de pluja també han afavorit les vendes, per exemple, de paravents en botigues de roba esportiva, mentre que la resta de negocis s’han beneficiat sobretot del calçat i la roba d’estiu.

Caldrà veure si la valoració encara és més positiva al final d’aquest període de rebaixes, que conclourà amb la botiga al carrer.