El disseny de l’olotina Roser Matas guanya el concurs de cartells de la 63a Travessia Tossols-Basil

El concurs de cartells organitzat pel CN Olot en motiu de la Travessia Tossols – Basil d’aquest 2016 ja té guanyadora. El treball de Roser Matas ha convençut el jurat en el segon any en què el club ha impulsat la iniciativa i en el qual ha vist créixer la participació. La travessia celebrarà a seva 63a edició el proper 28 d’agost.

El proper 28 d’agost se celebrarà la 63a edició de la Travessia Tossols – Basil, organitzada pel Club Natació Olot i que atrau any rere any a centenars de banyistes i nedadors en una jornada ben diferent a la vora del riu Fluvià.

I com es va fer en l’edició de l’any passat per primera vegada, des del club han volgut impulsar un concurs de disseny del cartell, que enguany ha multiplicat per sis la participació i que ha tingut com a guanyador el treball de Roser Matas.

Un cartell inspirat en la mateixa diada amb els colors del riu i els nedadors com a protagonistes.

Enguany i com ja és tradició es donarà inici a la jornada amb la xocolatada popular i el lliurament de dorsals, seguida de les proves de cada categoria, la cursa popular de 400 metres, la cursa de llarga distància i per finalitzar les activitats al Fluvià, es farà la “caça” de síndries i ànecs, que com en les darreres edicions seran substituïts per “ànecs de fira”, idea que sembla va agradar molt a tots els participants.

 

 

x