La Unió Esportiva Olot lluitarà per guanyar la lliga a Tercera i pujar a Segona B

Aquest cap de setmana comença la lliga i la Unió Esportiva Olot va preparant-se pel primer desplaçament. Ahir el club va realitzar l’habitual presentació oficial de l’equip a les autoritats.

Un per un tots els membres de l’equip tècnic i els jugadors del primer equip de la Unió Esportiva Olot van anar saludant al president del club i a l’alcalde. Posteriorment les autoritats, juntament amb l’entrenador i el capità de l’equip, Abel Soler, van dirigir unes paraules a tots els jugadors a només 4 dies del primer partit de lliga. L’alcalde Josep Maria Corominas va destacar la plantilla jove i amb molts jugadors de la comarca que s’ha format pel repte a Tercera, mentre que el president del club va remarcar que és un honor formar part de la junta directiva de la Unió Esportiva Olot indiferentment de la categoria en la que jugui l’equip. Tot i així va apuntar que espera que enguany el club pugui lluitar per guanyar el campionat.

Aquesta presentació de l’equip a les autoritats és un acte que es fa tradicionalment al club just abans de l’inici del curs i en el que també hi van parlar l’entrenador i el capità que van comprometre’s a deixar-se la pell en els partits per aconseguir l’objectiu de la temporada: guanyar la lliga i tornar a pujar a Segona B.