Últimes hores per poder inscriure’s a les 24 hores de tennis del CN Olot d’aquest cap de setmana

Avui és l’últim dia per inscriure’s a les 24 hores de tennis que organitzarà un any més el Club Natació Olot. A les vuit del vespre es tanca el termini per participar-hi, i hi haurà com cada any diferents categories en una competició oberta a tots els públics.
Tot un dia -i sobretot tota una nit- de tennis a les instal·lacions del Club Natació Olot. Les 24 hores de tennis organitzades pel club olotí es duran a terme aquest proper cap de stemana, entre el 20 i el 21 d’agost. L’organització espera tornar a captar l’atenció dels habituals i fins i tot acollir nous participants en les diferents categories.

S’espera si més no una bona participació, en un mític torneig que ja fa més de tres dècades que se celebra anualment a les instal·lacions del club. Ja no hi ha el volum d’inscripcions que hi havia en els inicis de l’esdeveniment, hi continua havent els habituals participants. Els més grans, de categoria de més de 50 anys, juguen de dia, mentre que sèniors i petits juguen entre el vespre i la nit.

Una competició sens dubte molt especial a la ciutat que se celebrarà aquest mateix cap de setmana i les inscripcions del qual es tancaran avui dijous a les vuit del vespre.

 

x