Esquerra de Les Preses insta Territori i Sostenibilitat a trobar una solució definitiva i estén la mà a tots els actors implicats per fer-ho

El grup municipal d’Esquerra Republicana a Les Preses insta el Departament de Territori i Sostenibilitat a posar sobre la taula els recursos necessaris per presentar un projecte clar per a la variant. La petició, diuen, la fan perquè s’escolti la veu dels veïns i també del Ple Municipal.

 

Davant la polèmica de les rotondes de Les Preses, així com de l’urgència de la variant, el grup municipal d’Esquerra Republicana insta el Departament de Territori i Sostenibilitat a escoltar les peticions de veïns i del ple perquè inverteixi els recursos necessaris per presentar un projecte on es defineixi clarament el traçat de l’enllaç Olot Bracons. També s’exigeix que el projecte sigui sostenible, adequat a les necessitats dels municipis implicats, respectuós amb el medi ambient i consensuat amb els afectats. Però sobretot, el que Esquerra pretén fer és estendre la mà a tots els actors implicats perquè es tiri endavant amb la variant sense fer les rotondes, tal i com va quedar aprovat en dues mocions al darrer ple municipal.

 

El grup es posa a disposició dels veïns de Les Preses i també de l’equip de govern per treballar conjuntament en la comissió aprovada en el darrer ple municipal. Aquesta comissió servirà per posar les bases del projecte, establint uns mínims a negociar al Parlament de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat.