L’atletisme garrotxí té una cita diumenge amb el 32è Cros d’estiu de Sant Feliu de Pallerols

Aquest diumenge es celebrarà la 32a edició del Cros d’Estiu de Sant Feliu de Pallerols, una de les proves del rànquing comarcal d’atletisme. Arrencarà del Parc d’en Casals a partir de les nou del matí, però a dos quarts d’onze es disputarà la categoria principal.

El Cros de Sant Feliu és una de les proves clàssiques del calendari d’estiu de l’esport garrotxí. Ho demostra, per exemple, les 150 persones que hi van prendre part l’any passat, tot i ser període estival. El Club Atletisme Pescallunes organitza aquesta 32a edició, que repetirà el recorregut d’anys anteriors vorejant el riu Brugent, amb 9 quilòmetres a la categoria principal. Sortirà del Parc dels Arbres d’en Casals, a partir de les 9 del matí. De totes maneres, la cursa més competitiva tindrà lloc a partir de dos quarts d’onze, amb les categories sèniors, promeses i veterans disputant-se les primeres posicions. L’any passat, el vencedor de la competició va ser Nan Oliveras en l’apartat masculí, amb un temps de 29 minuts i 3 segons. En noies la primera en entrar a meta va ser l’atleta gironina Anna Puigvert. Les inscripcions es poden fer a través del web del club atletisme Pescallunes, tot i que el pagament per a participar-hi s’ha de fer el mateix dia de la cursa.

x