Els cinc usuaris de la teleassistència mòbil de Creu Roja Garrotxa la valoren de forma molt positiva

L’any passat va entrar en servei el programa de teleassistència mòbil de Creu Roja Garrotxa, que ha tingut una magnífica acollida entre els cinc usuaris que disposa. Es tracta d’un servei de telefonia que permet localitzar en cada moment on es troba l’usuari i assistir-lo en qualsevol problema que pugui tenir.

Dins els projectes que desenvolupa Creu Roja la Garrotxa, hi ha programes que costen més de visualitzar que d’altres, però que tenen una importància social molt rellevant. El més recent en entrar en servei és el de teleassistència mòbil, que permet ajudar a persones en qualsevol punt davant possibles problemes que puguin patir. En aquests moments hi ha cinc usuaris que gaudeixen d’aquest servei, i tots es mostren molt satisfets per la implementació d’aquest programa, que funciona amb un telèfon mòbil d’ús senzill.

Creu Roja Garrotxa té altres sistemes operatius d’assistència telemàtica: 85 persones van utilitzar el 2015 la teleassistència domiciliària, i 15 usuaris han format part del projecte de proximitat local. En aquest darrer any el nombre de participants ha augmentat de forma notable.

En aquest projecte s’han fet 239 trucades, tal i com recull la Memòria 2015. Al document també destaquen els 2.600 berenars servits a 40 nens o els 985 acompanyaments de voluntaris a gent gran per la via urbana.