La instal·lació La Florida anuncia la trobada de Viles Florides a Olot el mes que ve

En motiu de la trobada de Viles Florides de tot Catalunya que tindrà lloc a Olot el mes que ve, una instal·lació floral anomenada La Florida recorre diferents punts de la ciutat, començant pel barri de Pekín. S’anirà traslladant pels barris d’Olot coincidint amb la seva festa major.

 

La Florida és aquesta instal·lació floral que veuen. Està situada al barri de Pekín, concretament al seu parc, i hi romandrà durant tot el cap de setmana: després anirà al Nucli Antic. Amb una alçada de dos metres i formada per flors com begònies, ipomeas o petunes, la Florida anuncia que aquest mes de setembre Olot acollirà la trobada de viles florides.

 

La Florida forma part de les activitats que promou Olo dinds del projecte Viles Florides i ja s’ha portat a diferents escoles de la ciutat. Olot té la màxima distinció del moviment Viles Florides, amb quatre flors d’honor. Viles Florides és un moviment que, a nivell català, pretén fomentar la millora dels espais verds de la vuitantena de municipis que en formen part.

x