L’estudi d’arquitectura RCR estrena el workshop d’escenografia dirigit per Alfons Flores

L’estudi d’arquitectura olotí RCR ha ampliat enguany la seva oferta de workshops d’estiu. Aquest any s’han seguit oferint el taller d’arquitectura i paisatge i el d’audiovisual, però a més, s’hi ha sumat el d’escenografia, dirigit per Alfons Flores que ahir a la tarda va oferir una conferència per explicar els seus projectes a l’Espai Barberí.

 

Alfons Flores és un dels escenògrafs catalans de referència. Treballa sobretot en àmbit internacional, i té una dilatada trajectòria també a Catalunya, on va començar fa més de trenta anys. Va ser per això que des de l’estudi d’arquitectura olotí RCR se li va proposar dirigir el nou workshop d’escenografia que ha començat aquest any. Flores va oferir una conferència ahir a l’espai Barberí, on va explicar alguns dels seus darrers projectes, portats a terme a llocs tan emblemàtics com la Scala de Milà o l’Opera House de Sidney. Flores ha aconseguit exportar el seu talent, i veu com les oportunitats en el seu àmbit són, sobretot, fora de Catalunya i Espanya.

 

El workshop va començar dilluns i en aquesta primera edició s’hi han inscrit una desena de persones que han volgut aprofundir en la seva formació, i que valoren la possibilitat d’aprendre de grans referents.

 

Fins al 26 d’agost podran seguir treballant a l’Espai Barberí, compartint el dia a dia amb Flores, així com assistint a conferències de referents en l’àmbit de l’escenografia que passaran aquests dies per Olot.