Marià Clavell i la selecció espanyola de Horseball passen la fase classificatòria del Mundial de Horseball i s’acosten a les medalles

@m_clavell

Des de dilluns, l’olotí Marià Clavell, juntament amb la selecció espanyola, disputen a Portugal el Campionat Mundial de Horseball.  El combinat estat ha passat la fase classificatòria guanyant tots els partits i aquesta nit s’enfronta a Bèlgica en les semifinals.

El Mundial és l’únic títol que manca en les vitrines del jugador de horseball olotí Marià Clavell i és precisament el que està intentant conquerir aquests dies a Ponte de Lima, Portugal. En aquest campionat, l’olotí té a la selecció francesa, la gran favorita, el seu principal rival a batre.

El combinat espanyol disputa aquesta nit (a 1quart d’1 hora espanyola) el partit de semifinals contra la selecció de Bèlgica. Els de Marià Clavell s’han plantat a la fase eliminatòria havent guanyat els tres enfrontaments classificatoris en les tres primeres jornades de campionat en un disputat partit contra Itàlia dilluns, que va acabar amb un ajustat 9 a 7; i més sobradament contra Argentina per 17 a 2 i contra Austràlia per 10 a 1.

L’altre semifinal d’aquest vespre la jugaran França i Portugal. Així Marià Clavell espera aconseguir amb la selecció el que ja ha aconseguit amb el Club d’Equitació Esportiva Cardedeu: guanyar als representants  francesos, la primera potència de horseball del món.