La Unió Esportiva Olot busca estrenar la temporada a Tercera amb una victòria a Ascó

La Unió Esportiva Olot deixarà enrere la pretemporada demà a la Ribera d’Ebre. Els homes de Ramon Maria Calderé començaran la competició real a les 7 del vespre al camp de l’Ascó, un rival d’entitat entrenat per Santi Castillejo, que no va aconseguir evitar el descens de l’equip garrotxí la temporada passada.

 

ueo  gc

L’Ascó és un rival que té certa entitat, però la Unió Esportiva Olot hi arriba amb bon peu. L’entrenador, Ramon Maria Calderé, valora positivament la intensa pretemporada que s’ha fet i que ha servit per esmenar errors que contra l’Ascó no s’han de produir. I és que començar amb un resultat positiu serviria per marcar territori.

 

L’Ascó és un bon rival, entrenat per Santi Castillejo que va dirigir l’Olot després de la destitució de Rodri l’any passat. Ha trenat un equip que deixa pocs espais, però Calderé confia aconseguir trobar-los durant el partit per poder marcar. Té una idea clara de l’alineació, i de moment, ha confirmat que el jove Lluc Banús serà un dels titulars. Qui podria no estar a l’onze és Uri Santos, que arrossega molèsties. Però l’entrenador es mostra tranquil i confiat amb tots els jugadors de la plantilla.

Així, l’Olot començarà la temporada amb ambició i confiança en una plantilla que, amb Calderé a la banqueta, aspira a lluitar i competir en cada minut de joc.