El Club Natació Olot ha celebrat aquest cap de setmana les tradicionals 24 hores de tennis amb un format reduït

Ja fa més de 30 anys que el Club Natació Olot celebra les 24 hores de tennis a les seves instal·lacions a finals d’agost. Enguany, però, el format s’ha vist reduït a una sola jornada perquè s’ha notat el factor de vacances i les inscripcions no han estat les esperades.

El Club Natació Olot celebra anualment i des de fa més de 30 anys les 24 hores de tennis. Enguany, però, el factor vacances s’ha fet notar. Han estat un total de 22 parelles les inscrites en aquesta edició de les 24 hores de tennis en categoria de dobles. La gent que s’ha apuntat, dividida en les categories corresponents, no era prou com per allargar l’esdeveniment fins diumenge. Per això, des del Club Natació Olot es va decidir que el millor era reduir-ho a una jornada que va acabar a les 10 del vespre amb un sopar de germanor. Ángel Robredo ha coordinat l’esdeveniment, que manté des de sempre el seu caire festiu que dóna el joc per parelles i el tennis en si mateix.

Tot i que aquest cap de setmana no havia de ploure, al llarg del dia van anar caient quatre gotes, que han estat insuficients com per trencar la jornada. En tot cas, els esportistes han agraït també els núvols, per poder jugar a tennis amb un ambient menys xafogós i més relaxat per poder gaudir de l’esport al llarg de tota la jornada.

Notícies relacionades:

Últimes hores per poder inscriure’s a les 24 hores de tennis del CN Olot d’aquest cap de setmana

Una quarantena de tennistes participen al Circuit Català d’Estiu al Club Natació Olot

El disseny de l’olotina Roser Matas guanya el concurs de cartells de la 63a Travessia Tossols-Basil