Nan Oliveras revalida el títol al Cros d’Estiu de Sant Feliu de Pallerols i segueix en plena preparació després de la lesió

El triatleta olotí ha avantatjat al seu més immediat perseguidor en més d’un minut i s’ha imposat sense problema un any més al Cros d’Estiu de Sant Feliu. La cursa ha augmentat considerablement la participació respecte el 2015, amb més de 150 corredors i corredores en totes les categories. 

El gran favorit per al Cros de Sant Feliu de Pallerols tornava a ser el triatleta olotí Nan Oliveras, ja que tot i la miocarditis que el va tenir apartat de la competició durant tres llargs mesos, ja fa quatre setmanes que el ha tornat a entrenar-se i està agafant un altre cop el nivell que tenia abans de la lesió.

Oliveras ha tret un avantatge de més d’un minut al seu més immediat perseguidor i ha demostrat que a nivell local és gairebé impossible derrotar-lo en cursa.

I en quant als Jocs Olímpics, que aquest any a Rio se li haurien escapat a Oliveras per una sola posició en cas d’estar bé físicament, el triatleta assegura que el seu objectiu és Tòquio 2020.

El segon classificat en la prova, amb un temps de 27 minuts i 29 segons, ha estat Jordi Rabionet, que ha arrencat un avantatge de 45 segons a Jose Luis Cruz. La primera dona en creuar la meta ha estat Carmen Rodríguez, de la Sansi, que ha superat la guanyadora de l’any passat Anna Puiggros.

El Cros de Sant Feliu ha augmentat considerablement la seva participació respecte el 2015, on hi va haver 120 atletes inscrits. Enguany han estat prop de 160 els corredors i corredores que s’hi han apuntat en totes les categories.

Notícies relacionades:

Nan Oliveras arrenca el seu primer Campus de Triatló a Olot amb 37 participants

Nan Oliveras, finalista al Premi Garrotxí de l’Any: “Si tingués l’oportunitat d’anar als Jocs de Rio, no m’ho pensaria”