Els 10 guanyadors dels premis ‘Joves i Més’ de l’Ajuntament d’Olot han marxat aquest matí al centre MónNatura Pirineus

Aquest matí, els 10 guanyadors del premi ‘Joves i Més’, de l’Ajuntament d’Olot, han agafat l’autocar que els havia de portar fins al municipi lleidatà de Son, a les portes dels Pirineus. Allà s’hi estaran cinc dies gaudint a l’equipament d’educació ambiental i científica MonNatura. És el reconeixement de l’Ajuntament a uns joves que, a més de complir amb les seves obligacions com a estudiants, es comprometen amb l’activitat del dia a dia a la ciutat.

A 3/4 de 10 del matí, la desena d’estudiants de quart d’ESO guanyadors del premi ‘Joves i Més’, es reunien a la plaça Clarà d’Olot abans de marxar al centre MónNaura Pirineus de les Planes de Son. Allà gaudiran de múltiples activitats de lleure, ciència i natura durant cinc dies, fins divendres. És el premi que atorga l’Ajuntament d’Olot en reconeixement a l’esforç d’aquests joves realitzen en l’àmbit escolar, a l’hora que treballen per la ciutat organitzant i col·laborant en múltiples activitats. Aquests 10 joves són capaços de portar endavant els seus estudis i les activitats extraescolars i associatives que realitzen. Per fer-ho, asseguren, només cal organització. Totes les activitats de ciutat en què aquests joves participen els aporten guanys personals que van més enllà del coneixement acadèmic.

Per obtenir el reconeixement, aquests joves han hagut de cumplimentar una sol·licitud i presentar-la a l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot juntament amb una carta del centre on estudien i on s’explica la trajectòria de l’alumne. Els 10 estudiants són els guanyadors de la cinquena edició d’aquest reconeixement. Durant l’any, s’han esforçat i han reunit suficients raons per ser guardonats. Ara, poden gaudir d’un premi que tenen ben merescut.