Durant set dies Les Preses s’omple de dansa d’arrel tradicional amb l’Ésdansa

Ja ha començat l’Ésdansa. Aquest matí a les 9 s’ha donat el tret de sortida al festival amb l’inici dels tallers infantils, el Petit Ésdansa’t. Aquest matí, també, s’ha fet la tradicional presentació del festival a Girona a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Així amb l’actuació de la companyia Viorica de Moldàvia s’ha donat el tret de sortida a set dies de dansa d’arrel tradicional a Les Preses.

Enguany es faran 130 hores de formació, 8 espectacles d’exhibició i actuaran 6 companyies internacionals. Entre elles la formació Gran BaLet Argentino en substitució de la companyia de Bangladesh, que per qüestions burocràtiques de darrera hora i alienes a l’organització no podrà  participar a l’Ésdansa 2016.

Notícies relacionades:

La Marboleny ultima els preparatius per a les seves tres actuacions a l’Ésdansa 2016

Dilluns comença el festival Ésdansa de les Preses posant el focus en la creació de dansa d’arrel tradicional avui dia

El festival Ésdansa escalfa motors amb les inscripcions pel Petit Ésdansa’t exhaurides