El jugador de horseball olotí Marià Clavell repeteix el títol de subcampió del món amb la selecció espanyola

Imatge: Berta Barnils

L’olotí Marià Clavell s’ha és subcampió del món per tercera vegada consecutiva. De nou, la selecció espanyola de horseball no va poder vèncer a França en una final esperada en la que el combinat estatal no va poder derrotar al seu gran rival.

Derrotar a França, la favorita per fer-se amb l’or per tercera vegada en el Campionat Mundial de Horseball, era el gran repte de Marià Clavell i la Selecció Espanyola, però no va poder ser. Com era d’esperar els dos equips van arribar a la final superant amb escreix els seus respectius partits de semifinals el divendres. Espanya va guanyar a Bèlgica per un còmode 10 a 4, mentre que el país veí va fer el mateix amb l’amfitriona, Portugal, imposant-se per 13 a 6. Així dissabte els dos equips es van tornar a veure les cares, repetint el guió de tots els mundials de horseball celebrats fins ara. El 2008 també Ponte de Lima a Portugal i el 2012 a Montpeller, Marià Clavell i el combinat espanyol es van plantar a la final per enfrontar-se a França i en les dues ocasions van endur-se la medalla de plata. Fins ara mai un equip ha aconseguit guanyar a la temible selecció francesa absoluta en una competició oficial i dissabte no va ser diferent. Els espanyols van plantar-li cara però van acabar cedint per 7 a 5. Tot i que no ha pogut ser d’or, Marià Clavell suma una nova medalla al seu palmarès i li queda pendent la fita de guanyar la màxima competició. Per tenir una nova oportunitat de vèncer als francesos, hauran de passar uns anys més.