L’àrbitre olotí Xavier Buch va xiular la final de waterpolo femení dels Jocs de Río de Janeiro

Ni la selecció espanyola masculina ni la femenina de waterpolo van poder obtenir una medalla en aquests Jocs Olímpics de Rio de Janeiro que es van concloure ahir. Ara bé, Catalunya i més concretament la Garrotxa va tenir representació en la final femenina. El col·legiat Xavier Buch va tancar la seva primera participació en unes olimpíades arbitrant la final entre els Estats Units i Itàlia.  

La Garrotxa va tenir representació en la final de waterpolo femenina dels Jocs Olímpics de Río de Janeiro, no dins de la piscina sinó fora, amb el col·legiat Xavier Buch arbitrant al costat del rumanès Adrian Alexandrescu.

Una fantàstica notícia per a Buch, que tanca d’una manera immillorable la seva primera participació en uns Jocs, xiulant un partidàs entre els dos millors equips de la competició en aquesta edició de les olimpíades, els Estats Units i Itàlia, on van guanyar les americanes per un clar 12 a 5.

Un pas més per a la carrera de l’ex jugador de waterpolo olotí, que als seus 45 anys està traçant una gran trajectòria en la seva aventura com a àrbitre internacional.

Notícies relacionades:

L’àrbitre de waterpolo Xavier Buch és un dels tres garrotxins que participen als Jocs de Rio de Janeiro