La Unió Esportiva Olot derrota l’Ascó a domicili (1-3) i comença la lliga amb bon peu

La Unió Esportiva Olot no podia començar millor en el seu retorn a la Tercera Divisió. L’equip de Ramon Maria Calderé va derrotar l’Ascó gràcies a una gran primera meitat i al seu golejador Marc Mas, que va fer un doblet i va encarrilar el partit de cara al segon temps. El resultat final va ser d’un gol a tres.

Difícil començar millor del que ho ha fet l’Olot en l’inici de la seva particular reconquesta de la Tercera Divisió. Davant d’un Ascó que aspira a tot dirigit per l’ex de l’Olot Santi Castillejo, l’equip de Ramon Maria Calderé va fer una gran primera meitat, i després de varies aproximacions, el golejador Marc Mas va mostrar el seu olfacte rematant al fons de la xarxa una passada des de l’extrem. Podria haver ampliat l’avantatge l’Olot si no hagués estat per la inspiració del porter dels de la Ribera d’Ebre, tot i que finalment l’estratègia va decidir, i en una jugada magistral, Marc Mas va afusellar la porteria de Sergio i va signar un doblet que deixava coll avall la segona meitat.

Els locals van recuperar terreny a la represa, i el gol de Jordi Martí a set minuts del final, en una jugada on sembla que hi ha falta sobre August, va posar en problemes als garrotxins en el tram final.

Ara bé, el juvenil Alfredo va aparèixer per posar el tercer i definitiu gol al marcador i d’aquesta manera l’equip no va desaprofitar la seva gran primera meitat.

Els primera tres punts de la temporada volen des d’Ascó fins a Olot, en un inici prometedor de l’equip en la present temporada.