L’Ajuntament de Santa Pau construirà un segon pou per assegurar l’abastiment d’aigua

L’Ajuntament de Santa Pau vol construir un nou pou a la zona esportiva, al costat del que actualment abasteix d’aigua tot el poble, per assegurar que no hi hagi problemes d’abastiment més endavant.

Actualment Santa Pau només té un pou d’aigua, situat a la zona esportiva que conté una bomba d’aigua que capta l’aigua potable amb la qual s’abasteix el municipi. A hores d’ara, la màquina funciona a ple rendiment, i no hi ha problemes d’abastiment, però el consistori vol construir un nou pou al costat d’aquest i instal·lar-hi una altra bomba, per assegurar que si l’actual té algun problema, el poble no se’n vegi ressentit de cap manera. Aquest tema és a dia d’avui, una preocupació important per a l’equip de govern, perquè en cas d’avaria, el poble es podria quedar més d’un dia sense subministrament.

La diputació de Girona ha aportat una subvenció de 70.000 euros i l’ajuntament n’hi posarà 23.000 de recursos propis. El consistori ja ha publicat el plec de clàusules per a la contractació d’una empresa que tiri l’obra endavant i el límit per presentar-s’hi és el proper 8 de setembre. Si els terminis es compleixen, a principis d’octubre es començarà l’obra, i a finals d’any els treballs haurien d’estar acabats.


Notícies relacionades:

L’Ajuntament de Santa Pau ha aprovat el projecte per fer arribar la xarxa d’aigua als veïnats de Pujolàs i Can Font