Arriba l’Underbridge Market a Besalú, una iniciativa pionera a la comarca en un espai bucòlic

La moda de les foodtrucks aparcarà des de demà i durant tot el cap de setmana a la Garrotxa. Ho farà en un escenari idíl·lic, sota el pont de Besalú, gràcies a la iniciativa de tres persones vinculades amb el municipi que han volgut portar aquesta moda fins a la nostra comarca. L’Underbridge Market serà un petit festival on s’hi podrà menjar, escoltar música i veure-hi espectacles amb un accent clarament garrotxí.

L’èxit de festivals estiuencs com el White Summer de Pals o el Tempo Sota les Estrelles de Girona han fet créixer l’interès en alguns municipis i ciutats d’organitzar aquest tipus d’esdeveniments. La moda del Foodtruck, per exemple, on s’ofereix diferent tipus de menjar fet dins d’unes originals furgonetes, ha crescut en els darrers anys. I a partir de demà, en un lloc preciós i únic com l’esplanada de sota del pont de Besalú, es podrà gaudir per primer cop a la comarca d’un petit festival d’aquest tipus. L’Underbridge Market serà possible gràcies a l’empenta de tres joves vinculats amb el municipi garrotxí i amb ganes de tirar endavant nous projectes.

Al principi tenien pensat portar tan sols unes quantes furgonetes de menjar fins al recinte, però poc a poc van anar sorgint iniciatives amb artistes i empreses de la comarca, i amb el suport de l’ajuntament de Besalú al final s’ha organitzat un petit festival on s’hi podrà menjar, escoltar música i fins i tot veure espectacles, tots ells amb accent garrotxí.

La iniciativa es tirarà endavant per primera vegada aquest any, però els organitzadors ho fan amb perspectiva de futur gràcies al recolzament que han obtingut de patrocinadors, ajuntament i gent de la comarca. L’Underbridge market començarà demà, dijous, des de les sis de la tarda amb música, la presentació i l’actuació d’Strawberry Friends, acabant a la una de la nit amb l’acompanyament d’un disc-jockey. El divendres hi haurà una desfilada de moda amb adults i nens sobre la passarel·la a càrrec de Piùbella Models, i durant el dissabte i el diumenge hi haurà espectacles de màgia per a totes les edats, monòlegs i altres actuacions musicals. Tota la programació es pot consultar a la pàgina de Facebook de l’organització.

x