El Festival Ésdansa recorda la figura del coreògraf i pedagog Joan Serra a través d’espectacles i la presentació d’un llibre

El llegat del coreògraf i pedagog de la dansa tradicional catalana Joan Serra pren importància en la present edició de l’Ésdansa, que ha programat diferents espectacles i propostes per recordar la seva figura. Una d’elles ha estat la presentació del llibre ‘La dansa a l’escola. El mestratge de Joan Serra’, de Joan Figueres. Es va presentar ahir a la tarda a l’Espai de dansa d’arrel tradicional de les Preses.

El llibre inclou un apartat que detalla la seva manera de treballar d’una manera molt descriptiva, molt adequat per als mestres interessats en el món de la dansa. A més, el llibre inclou un codi QR que permet viure de primera mà com eren les classes de Joan Serra, a través de 13 vídeos, en els que els lectors es poden fer una idea de com Joan Serra connectava amb els seus alumnes.

x