El programa ‘País KM 0’ de la Xarxa de Televisions Locals dóna a conèixer l’Ésdansa a tot Catalunya

Ahir mentre es succeïen els tallers i les activitats de l’Ésdansa, es van poder seguir en directe per la Xarxa de Televisions Locals i OLOT TELEVISIÓ. Les danses de Moldàvia, la música dels Hora de Joglar o els tallers Ésdansa’t, d’adults i infants… són algunes dels aspectes del festival que el programa país KM0 va mostrar en directe a tot Catalunya. Pels que no el van poder seguir, dissabte tindran una nova oportunitat de veure l’Ésdansa en directe. La Nit de Dansa Internacional d’Arrel Tradicional es podrà seguir a partir de les deu del vespre per la xarxa de Televisions Locals i totes les cadenes associades, entre elles OLOT TELEVISIÓ. Per recuperar el programa d’ahir del País KM 0, poden fer-ho al Xip/TV, la televisió a la carta. Ara, però, els deixem un tastet del que va donar de sí.

x