La plataforma Estelada 2014 anuncia les xerrades que tindran lloc a Olot durant la tardor

Estelada 2014 ja ha anunciat les xerrades de la propera tardor, que tindran lloc entre el setembre i el desembre a la ciutat d’Olot. L’ex-president de la Generalitat, Artur Mas, encetarà les xerrades el 17 de setembre.

La plataforma Estelada 2014 ja ha anunciat les xerrades que organitzaran a Olot durant els mesos de la tardor. L’ex-president de la Generalitat, Artur Mas, portarà a terme la primera xerrada el dia 17 de setembre a la Sala El Torín. Mas farà balanç del procés que va començar el 9-N i també tractarà l’acord entre Junts pel Sí i la CUP del passat gener.

El 8 d’octubre agafarà la paraula Maria Juanola, piscòloga i lingüista, autora del llibre ‘Un nou país. Una nova política’. L’autora pensa que la història ens ha portat a una cruïlla i que ara ens haurem de definir, tant com a ciutadans de Catalunya com també com a ciutadans del món, i aquest pensament el desgranarà a la xerrada.

Concepció Patxot, professora de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona, experta en Política Fiscal i Deute Públic, serà a Olot el 19 de novembre per analitzar la viabilitat d’una seguretat social catalana.

Jordi Borràs, fotoperiodista, il·lustrador i treballador del mon.cat, tancarà el cicle de xerrades, el 10 de desembre amb el col·loqui: ‘El contraprocés independentista: els vincles de l’unionisme amb l’extrema dreta’, en el qual farà un anàlisi de la vinculació dels sectors unionistes i partidaris de l’extrema dreta amb l’objectiu de posar fi al procés independentista. Les 3 darreres xerrades es faran a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’Hospici.

x