L’Associació eQuaid de la Vall d’en Bas imparteix classes d’equitació low cost

L’associació eQuaid, que compta des de fa anys amb la iniciativa de l’Equillet, on es comercialitza amb la llet d’euga i es demostren les seves beneficioses propietats per al cosa humà, ha posat en marxa una sèrie d’activitats a baix cost relacionades amb l’equitació. Els ponis i cavalls que ells mateixos han criat  no marxen de la granja, sinó que es queden a l’associació i amb ells s’imparteixen classes low cost i aptes per a tots els públics. Amb preus molt assequibles, es fan des de classes d’iniciació fins a sessions de doma per a adults.

L’associació eQuaid, amb Juti Guti al capdavant, fa set anys que es dedica a la comercialització de la llet d’euga. De fet, s’ha descobert que aquest aliment té propietats molt beneficioses per al cosa humà. Però dins de l’activitat de l’associació, a banda de l’Equillet, hi ha molt més a explicar. I és que les activitats que es duen a terme a la granja derivades d’aquesta activitat són moltes.

Estades d’estiu, classes d’equitació des d’iniciació fins a adults, sessions de horseball, de doma… I és que els cavalls que han criat a casa seva són considerats com de la família, no se’n volen desprendre i han trobat la manera d’aconseguir conviure-hi d’una manera sostenible.

I aquesta sèrie d’activitats són ofertes al públic amb uns preus molt assequibles amb l’objectiu d’acostar l’equitació a tothom. Per preus des de 25 fins a 60 euros anuals, qualsevol persona es pot inscriure al nou club. Depenent de la tarifa es pot fer des d’un passeig amb poni al mes fins a dues classes d’equitació setmanals. D’aquesta manera les sessions acaben sortint a un preus baixos però en un entorn i amb uns recursos fantàstics.

A eQuaid es dediquen a la llet d’euga, però com poden veure no paren mai quiets i busquen maneres per aprofitar tots els recursos que estan al seu abast i conviure amb la naturalesa i amb els seus animals, que formen part d’una gran família.

x