Ratafia Russet i Comercial Masoliver presenten aquest dijous el licor Volcànic al cim del volcà Montsacopa d’Olot

La col·laboració entre empreses d’una mateixa comarca pot arribar a ser molt productiva. Un exemple clar a nivell garrotxí és el licor Volcànic que Comercial Masoliver i Ratafia Russet presentaran aquest dijous al vespre en un entorn molt adequat per al seu nom i per al seu mètode de preparació, al cim del volcà Montsacopa.

Dues empreses familiars de la comarca unint esforços per crear un licor amb segell garrotxí. El projecte es va començar a desenvolupar fa un any i ara està a punt de veure la llum. El procés d’elaboració del producte comença amb la maceració per part de Russet i seguidament té lloc la destil·lació a càrrec de Comercial Masoliver. A les 8 de la tarda es farà la presentació oficial del licor Volcànic i els centenars de persones que s’esperen de públic el podran conèixer i degustar. Les dues empreses han cuidat fins a l’últim detall, des de la formulació de la idea fins al ‘packaging’ del producte, que va en sintonia amb el seu origen volcànic.