Aquest dissabte la Botiga al Carrer d’Olot celebra la seva 30a edició

Acaben de veure una de les imatges de la primera Botiga al Carrer que es va celebrar a Olot, la primera de Catalunya. El model s’ha repetit arreu del país i ara són nombrosos els comerços de diverses poblacions que un o dos dies a l’any treuen els seus articles al carrer i els ofereixen als preus més competitius. Demà a Olot se celebra la 30a edició de la Botiga al Carrer més veterana. L’Associació de Comerciants, promotora de l’esdeveniment, ha volgut acompanyar-la d’alguna proposta especial per commemorar l’efemèride.

Demà la Botiga al Carrer d’Olot compleix 30 anys. La primera botiga al carrer de Catalunya arriba a la seva 30a edició amb molt bona salut. Demà un centenar de comerços tornaran a treure els seus articles al carrer, coincidint amb l’últim dia de la campanya de rebaixes, amb les millors ofertes de la temporada.

La primera Botiga al Carrer d’Olot va celebrar-se el 1987 organitzada per la Unió de Botiguers d’Olot. La idea la van tenir un grup de comerciants, en voler donar continuïtat a les vendes de la temporada. Olot porta amb orgull l’epítet de la primera ciutat catalana en organitzar una botiga al carrer. L’alcalde, Josep Maria Corominas, demana a les grans superfícies comercials que també participin de l’acte.

Des d’avui, al pati de l’antic hospital Sant Jaume, es pot visitar una exposició retrospectiva amb imatges dels 30 anys d’història de la Botiga al Carrer. S’ha presentat aquest matí davant d’alguns dels presidents de l’associació dels últims anys. L’exposició es podrà veure fins el 3 de setembre. L’Associació de Comerciants ja prepara una segona mostra que es podrà visitar l’any vinent per commemorar els 30 anys d’història de la Botiga al Carrer.